Anneli Wester chillar på havet, meditation och mindfulness

Frågan är inte om utan hur

DÄR HAR JAG MIN STYRKA

Här hittar du information om föreläsningar som både ger nya sätt att se på livet och på möjligheter, konkret och handfast för praktiska vardags- och arbetssituationer och som du kan börja tillämpa direkt, men som också öppnar upp ditt eget sinne, som inspirerar, som stillar eller löser upp gruset i maskineriet och som ger både kraft och möjligheter till förändring. 

Från stora kongresser, ledningsgrupper och storföretag världen över till domstolar, skolor, ungdomsgårdar, behandlingshem, hälsoevents, kulturhus, kyrkliga samfund, assistansbolag, kommuner, landsting och mer därtill hemma i Sverige.

Det här är inte coaching, än mindre terapi, utan mer som en form av privatundervisning om livet. Vi möts i samtal med fokus på att utveckla och fördjupa din kunskap om livet och hur vi fungerar som människor. Och du behöver vara okej med att det kan komma att förändra ditt liv för alltid. 

För dig som är nyfiken på att utvecklas som människa i ditt eget liv eller som arbetar med andra människor och som vill bredda din kunskap och också ser fram emot att utvecklas som människa.