Tempel i Nepal

NÄR LIVET KALLAR

PRIVATPERSONER

Välkommen till ett möte där du får en mängd nya sätt att tänka och konkreta tankeknep
som inte bara underlättar i vardagen och livet utan förändrar det!
Grus i maskineriet lossnar och livet får ett nytt flöde, och ofta också en ny längtan. 

Det här är mentorskap för dig som har en längtan efter och nyfikenhet på
att lära dig mer om dig själv och livet för din egen skull, för dig i ditt liv. 
Det är också för dig som vill mer, som lever med de större målen eller som är högpresterande.

Back to basic

Det här är inget super special och nytt påfund. Det här är istället back to basic. Vi skalar av och gör det enkelt eftersom det är då vi får fatt i de kraftfullaste förändringsmöjligheterna.

när du är redo

Du får konkreta tankeverktyg och insikter, kraftfulla mentala tekniker och tankeknep, allt förankrat i den psykologi som är grunden för dem. Jag förklarar också hur det fungerar och varför det fungerar, det vill säga jag ger dig själva nycklarna. Vi går också in på mindfulness men inte i form av att sitta och öva utan jag ger dig själva mekanismerna i mindfulness, på djupet. 

Allt anpassas för att möta dig där du står idag, och utifrån din kunskap bygger vi först en bas av allmän kunskap kring fundamentala psykologiska synsätt både från öst och väst och specialiserar därefter kunskapen för vad just du är intresserad av eller behöver. 

Det här är en investering för livet och kraftfulla möten med inte bara nya sätt att se världen och den kunskap du redan har utan också dig själv. En vanlig spontan kommentar är; "jag ha aldrig tänkt på att man kan tänka så här!".

"jag har aldrig tänkt på att man kan tänka så här".

Vi rör oss i terräng som sätter igång djupa och kraftfulla processer och du behöver vara starkt motiverad och inte vara rädd för en förändring. 

modernt Traditionellt

I vårt möte möts västerländsk och österländsk psykologi till en helhet och ett samförstånd. 

Med mina studier i österländsk psykologi, filosofi och mindfulness i templen i Tibet, Sichuan, Kathmandu och vid Oxford Mindfulness Centre, utbildningar i västerländsk psykologi och filosofi på flertalet skolor och universitet i väst, utbildningar i hypnos och hypnoterapi i Nepal och på universitet i London, en mängd coach- och ledarskapsutbildningar av olika slag, mina över 4,000 timmar i djup självhypnos och meditation och alla kunskaper och erfarenheter jag har av min egen livsresa och läkning som inkluderar 140 timmar psykoterapi med legitimerad psykolog-psykoterapeut och mina erfarenheter av arbetet i nätverket R.C. väver jag ihop österländska, västerländska, traditionella och moderna tankesätt till en helhet. 

En del av det du får lära dig kan kännas igen inom buddismen men det här är inte buddism, utan just psykologi och till viss del filosofi. En psykologi och filosofi som också finns inom bland annat buddismen, precis som att en del också finns inom sufismen och mystiken. 

möjligheter är min vän

Anneli Wester, meditation, yoga

Då allt specialanpassas inför och under varje möte och efter vad just du efterfrågar går det inte att lista upp exakt vad du kommer att lära dig men i den bas vi börjar med får du en mängd tankesätt, kunskaper och mentala verktyg som du kan börja tillämpa direkt.

"DET HÄR HAR FÖRÄNDRAT HELA MITT LIV"

De flesta upplever det som ett paradigmskifte och säger att det har förändrat hela deras liv och ibland även deras yrkesbana och de får andra prioriteringar i livet, och även att livet blir mer närvarande. 

Att våga leva

Life by Anneli Wester

Kanske du längtar efter behaglig stillhet och då kan du använda verktygen att vara i stillhet på ett mer behagligt och tillåtande sätt, längtar du efter kreativitet och mer fart i livet så kan du använda verktygen till det. En klient uttryckte det bra; "det blir mer liv i livet", och det gäller oavsett vad det är man längtar efter. 

Man som tvättar sig i en sjö

förstå med känslan

Det här är mentorskap, det vill säga en form av privatundervisning. Det är inte terapi eller coaching och vi fördjupar oss inte i personliga problem i ditt liv utan fokuserar på att vidga din kunskap och ditt sinne. 

Det är dock kunskaper som ofta sätter igång kraftfulla processer inom dig och i ditt liv, kunskaper som ofta har en kraftfullt läkande effekt och som frigör mycket energi som tidigare varit mentalt blockerad. 

Har du behov av stöd i ditt eget liv eller i de processer det här kan väcka så går det alldeles utmärkt att ha en coach eller terapeut parallellt med våra möten. Det brukar dock inte behövas då livet känns enklare och klarare snarare än besvärligare eller annat som kan föranleda behov av extra stöd. 

öppet sinne

Vi ses vanligtvis under två dagar med minst tre veckors mellanrum beroende på tema, så du hinner landa både kunskapen och dig själv men dörren står öppen för andra tidsintervaller, hör av dig så diskuterar vi vad som funkar för dig! 

Vanligtvis möts vi på ett bättre hotell, antingen i något av deras offentliga miljöer eller i ett rymligt hotellrum med en särskild avdelning med trevlig och lättsam sittgrupp lite beroende på vad vi pratar om och gör under mötet och för att skapa en avslappnad öppen atmosfär i samtalet.  Du har alltid ditt eget rum helt separat från det rum vi arbetar i. Vi undviker helt traditionella samtalsrum och sdabna miljöer. 

Exempel på hotellmiljö.
Exempel på hotellmiljö.

Under corona öppnade jag för möjligheten att ses i mitt hem för att minska risken för smitta, mitt hem är mycket väl anpassat för att kunna arbeta med kunder och det har varit ett populärt alternativ och den möjligheten finns fortfarande, se mer nedan. 

SPECIAL & MÖJLIGHETER

Det går så klart bra att ha annat fokus för mentorskapen. Här är exempel på andra ämnen som jag kan hjälpa dig med. 

DE STÖRRE MÅLEN

Jag är van att arbeta med högpresterande personer som vill mycket, kanske är du elitidrottare och SKA stå högst på pallen, kanske du siktar på världsscenerna med din dans eller din elgitarrr eller du kanske faktiskt ska bli stadsminsiter – och vill ha fler mentala verktyg, få mer kraft från djupet eller kunna vrida dig själv in och ut. Eller hitta stillheten och lugnet för att kunna vila mellan varven också.

Eller kanske det vktigaste, att få ihop hela paketet på ett fungerande sätt, så du håller och mår bra under resans gång.  

LÄNGTAN TILL ÄVENTYREN

Äventyr, expeditioner eller stora berg i Himalaya lockar många och jag får ibland frågor från någon som ska iväg till Himalaya eller som har en kittlande längtan. Självklart delar jag gärna med mig av min kunskap och kan vara din mentor! 

NÄR VÄRLDEN KALLAR

Annat specialområde jag kan hjälpa till med är kunskap om hjälparbete ute i världen, är det din stora dröm och längtan så hjälper jag dig gärna med både praktiska kunskaper och väldigt viktiga pusselbitar inom dig själv som är bra och viktiga att känna till för att du ska både må bra och fungera väl ute i världen.

MINDFULNESS

Javisst, jätteviktigt ämne som jag studerat i flera olika miljöer, exempelvis i tempel borta i öst och på Oxford Mindfulness Centre. Det är mycket mindfulness inbakad i min vanliga mentorskap, säg bara till att du är särskilt intresserad av det så tydliggör jag det extra noga och fokuserar extra på just det. 

ENERGIN

Det här kom att bli en oerhört viktig pusselbit för min egen inre läkning, jag visste då inte att jag byggde ett hjul som man snickrat på borta i öst sedan tusentals år. Ja, borta i öst har man fördjupat sig i det här med energin i och kring oss sedan tusentals år så det är absolut inget nytt utan snarare back to basic. Nu har intresset för det här vaknat till liv i väst på ett nytt sätt vilket gläder mig då det finns så mycket möjligheter i det här. 

Jag kan gärna fokusera mentorskap kring det här och vi kan ha en mängd olika infallsvinklar beroende på ditt intresse, här är några exempel.

– Allmänt om hur energin inom oss och kring oss fungerar.
– Hur man medvetet kan välja energiriktning i olika stunder och fördelarna med det. 
– Hur man kan använda energiriktningar i formandet av sin fysiska miljö. 

Berätta vad du är intresserad av så berättar jag vad jag kan bidra med! 

HYPNOS

Ryktet har spridit sig att jag har en del speciella skills i hypnos och många hör av sig och vill komma till mig för hypnos men tyvärr, jag ger inte hypnos under sådan här mentorskap. Jag ger endast hypnos genom nätverket RC. Är du hypnotisör och vill ta din hypnos till nya marker så är du däremot välkommen! 

Priser, BOKA och övrigt

PRISER

Priser för mentorskap hittar du i prislistan HÄR! 

ÖPPET KÖP

Köps och bokas mentorskap on-line gäller distansavtalslagens regler om öppet köp i 2 veckor för privatpersoner! 

BOKA HÄR

Skicka mig ett meddelande eller ring!
Kontaktinformation HÄR!

PERSONUPPGIFTER

Jag behöver behandla dina personuppgifter framför allt för att kunna fullfölja avtalet,  >> se mer här.