och så var det de där zebrorna

När jag var sjuk var min pappa så klart ledsen att jag gjorde mig så illa. Han gjorde vad han förmådde. En dag sa han att om jag slutade göra mig illa skulle han bjuda mig på en resa till Afrika, där min bror bodde. Jag var en äventyrssjäl så det var lockande men jag förmådde inte sluta. Men så en dag skrevs jag ut för sista gången och jag hade slutat göra mig illa. Jag gick till pappa och frågade hur det var med den där resan. Javisst fick jag åka till Afrika. Jag blev borta i åtta månader och det blev början på resan tillbaka till livet. 

När jag kom hem sa han att det var dags att betala för biljetten jag fått. Nä, inte betala, det är inte pappastyle, han ville nog mer hjälpa mig hitta tillbaka till det jag brukade gilla tidigare, jag hade tappat det mesta, kunde inte ens komma ihåg vad jag brukade gilla och pappa visste att jag gillade att måla, det hade jag gjort som barn och hela livet fram tills jag blev sjuk, så han pekade på en bild i en bok, måla de där zebrorna!

Så jag gjorde det. Det här är vad jag målade. En akvarell. Året var 1997. 

Zebrorna hänger hemma hos pappa än idag. 

Fina livet, som jag älskar dig! 
 

Akvarellmålning av Anneli Wester, Zebror, detalj

Information

Reproduktion av akvarell "Zebror" tryckta med högkvalitativ färgäkta fine art gicleeteknik på exklusivt papper. 

Storlek ca 58 x 40 cm.
Trycket är i originalstorlek ca 45 x 29 cm. 

Samtliga tryck är signerade. 
Open edition. 

pris

1 750 kr
Inklusive pack och porto inom Sverige.

För utrikes order tillkommer extra portokostnad, kontakta mig för närmare information.

leverans

Skickas vanligtvis inom 2-3  dagar men ibland är jag på resande fot och skickas då så fort jag kommer hem men  det kan ta ett par veckor att komma hem. 

gladgaranti

Alla ska vara glada så du har möjlighet att returna trycket om du inte är nöjd. Gäller i 14 dagar efter att du har mottagit försändelsen. 

När trycket kommit i retur återbetalas trycket med avdrag för pack och porto, 120 kr. Trycket ska så klart returneras i oskadat skick och du får själv stå för returfrakten.  

beställ

Kommer direktbetalning här framöver, tills dess får vi hålla tillgodo med att beställa via meddelande.