Tempel i Nepal

kunskap till förändring

Vi möts i samtal med fokus på att utveckla och fördjupa din kunskap om livet och hur vi fungerar som människor.
Västerländsk och österländsk psykologi möts till en helhet och ett samförstånd
och du får en mängd tankeknep som underlättar i vardagen och livet. 

Det här är mentorskap för dig som arbetar med andra människors inre processer och kunskap om sig själva och livet och
som vill bredda din kunskap och också ser fram emot att utvecklas som människa
eller för dig som har en längtan och nyfikenhet att lära dig mer om dig själv och livet för din egen skull. 

Back to basic

Det här är inget super special och ytterligare något nytt påfund. Det här back to basic. Vi skalar av och gör det enkelt. Men på ett annorlunda sätt. 

modernt Traditionellt

Med mina studier i österländsk psykologi, filosofi och mindfulness i templen i Tibet, Sichuan, Kathmandu och i Oxford, utbildningar i västerländsk psykologi och filosofi på flertalet universitet i väst, utbildningar i hypnos och hypnoterapi i Nepal och på universitet i London, en mängd coach- och ledarskapsutbildningar av olika slag, mina över 4,000 timmar i djup självhypnos och meditation och alla kunskaper och erfarenheter jag har av min egen livsresa och läkning som inkluderar 140 timmar psykoterapi med legitimerad psykoterapeut och mina erfarenheter av arbetet i nätverket R.C. väver jag ihop traditionella och moderna tankesätt till en helhet. 

Då jag även har en svensk juristexamen och är specialiserad på bland annat medicinsk rätt så kan vi också väva in moment av sådan juridik som är bra att känna till och i vissa avseenden nödvändig att känna till framför allt som alternativ behandlare. Jag gör det på ett sätt så det blir enkelt och roligt och det brukar vara uppskattat och innebära många aha-upplevelser.

R.C.

Jag är medlem i det Londonbaserade nätverket R.C. som är specialiserade på mental support och coaching till personer som med anledning av sin utsatthet som offentliga personer har extra stort behov av integritet, och bistår också med utbildning av både befintliga medarbetare och trainees. Har du blivit rekommenderad att kontakta mig för mentorskap av någon i nätverket så har du hamnat rätt – och informera mig om det så tar vi med viktiga bitar i R.C:s arbetskultur redan från start. Är du T eller T1 trainee står R.C. för hela eller delar av din kostad, sen nedan. 

när du är redo

Allt anpassas för att möta dig där du står idag, och utifrån din kunskap bygger vi först en bas av allmän kunskap kring fundamentala psykologiska synsätt både från öst och väst och specialiserar därefter kunskapen för vad just du är intresserad av eller behöver. 

Det här är en investering för livet och kraftfulla möten med inte bara nya sätt att se världen och den kunskap du redan har utan också dig själv. Vi rör oss i terräng som sätter igång djupa och kraftfulla processer och du behöver vara starkt motiverad och inte vara rädd för en förändring även i ditt eget liv. 

möjligheter är min vän

Anneli Wester, meditation, yoga

Då allt specialanpassas inför och under varje möte går det inte att lista upp exakt vad du kommer att lära dig men du får en mängd tankesätt, kunskaper och mentala verktyg att tillämpa i både ditt yrkesliv och ditt eget liv. De flesta upplever det som ett paradigmskifte och säger att det har förändrat hela deras liv och ofta även deras yrkesbana. 

förstå och känna

Man som tvättar sig i en sjö

Det här är mentorskap, det vill säga en form av undervisning. Det är inte terapi eller coaching och vi går inte in på personliga problem i ditt liv utan fokuserar på att vidga din kunskap och ditt sinne. 

Det är dock kunskaper som sätter igång kraftfulla processer inom dig och i ditt liv, kunskaper som ofta har en kraftfullt läkande effekt och som frigör mycket energi som tidigare varit mentalt blockerad. 

Har du behov av stöd i ditt eget liv eller i de processer det här kan väcka så går det alldeles utmärkt att ha en coach eller terapeut parallellt med våra möten. Det brukar dock inte behövas då livet känns enklare och klarare snarare än besvärligare eller annat som kan föranleda behov av extra stöd. 

Att våga leva

Life by Anneli Wester

Även om du inte arbetar med coaching, terapi eller på annat sätt kommer i kontakt med människors personliga processer i ditt yrkesliv utan är intresserad av den här mentorskapen som människa, för dig i ditt liv, eller kanske för ditt yrkesliv men av annat slag, så börja i så fall med att boka ett tillfälle (om en eller max två dagar) så pratar vi också kring om det här är vad du söker. Kanske du egentligen söker terapi och då blir det här inte rätt för dig. Men ser du det som privatundervisning i livskunskap så finns det absolut möjlighet att det kan fungera och bli rätt. 

öppet sinne

Vi ses med minst tre veckors mellanrum så du hinner landa både kunskapen och dig själv. Vi möts vanligtvis på ett bättre hotell, antingen i lobbyn eller på ett rymligt hotellrum lite beroende på vad vi pratar om och gör under mötet och för att skapa en avslappnad öppen atmosfär i samtalet, men vi kan också komma att ses på en bättre restaurang eller på ett café.  Vi undviker helt traditionella samtalsrum. 

Priser och övrigt

Priserna gäller i Göteborg.
För andra orter kontakta mig för pris.

Kostnaden är eventuellt avdragsgill i din verksamhet,
fråga gärna om det om du är osäker. 

Alla priser är inklusive 25% moms.

R.C.
RCX och RCT 50-100%
T1 trainees 50% 
Andel av kostnaden som betalas av R.C.

PROVA PÅ EN DAG
6 timmar.
Inklusive en måltid.
10 000 kr
max en gång per kund

TVÅ DAGAR
10 timmar över 2 efterföljande dagar.
Inklusive en natts boende*, 
frukost och en måltid.
30 000 kr

Paket om tre tillfällen enligt ovan.
25 000 kr/gång

TRE DAGAR
16 timmar över 3 efterföljande dagar.
Inklusive 2 nätters boende*,
2 frukost och 2 måltider.
40 000 kr

Paket om tre tillfällen enligt ovan.
33 000 kr/gång

* Du står själv för eventuell minibar eller room service. 

Avbokning

Tidigare än 2 veckor: 20%
2 veckor - 2 dygn: 50%
Senare än 2 dygn: 80%