Anneli Wester chillar på havet, meditation och mindfulness

Frågan är inte om utan hur

DÄR HAR JAG MIN STYRKA

En unik livsresa bär unika föreläsningar

Från stora internationella kongresser, parlamentariker, ledningsgrupper och storföretag världen över till domstolar, skolor, ungdomsgårdar, behandlingshem, hälsoevents, kulturhus, assistansbolag, kommuner, landsting och mer därtill hemma i Sverige – här hittar du information om föreläsningar. 

glad juridik rules!


Alternativa behandlingsformer växer i Sverige som aldrig förr och det är ju trevligt! Men det kan vara svårt att förstå vad man kan göra som coach eller terapeut vad gäller juridiska ramar. Här finns kurser som riktar sig till alternativa behandlare, det vill säga de som inte arbetar i ett legitimerat yrke. 


Du, jag och livet på tu man hand. I djupet av vårt inre finns vår starkaste kraft, vår urkraft. När vi får kontakt med och lever i samklang med den får livet en ny dimension av möjligheter. Ett livets största äventyr. Och alltihop finns inom dig. Under tre dagar använder vi hypnos och samtal för att söka kontakt med kraften i ditt inre. 

kunskap till förändring
 

Vi möts i samtal med fokus på att utveckla och fördjupa din kunskap om livet och hur vi fungerar som människor. Västerländsk och buddhistisk psykologi möts till en helhet och samförstånd. För dig som arbetar med andra människor och som vill bredda din kunskap och också ser fram emot att utvecklas som människa.